The Big Escape
   

Over ons


Contact


JaTi
tel.: 06-1240-1550
www: www.jati.nl
e-mail: info@jati.nl


"   Absoluut
ons leukste
personeelsuitje
tot nu toe.  
"
Welkom bij The Big Escape, de grootste escape game van Nederland. Deze 2,5 uur durende activiteit combineert opdrachten, raadsels en puzzels en test grondig jullie probleemoplossende vaardigheden.

The Big Escape

Bij The Big Escape is de stad ingedeeld in 8 zones. Aan jullie de taak uit zoveel mogelijk van die zones te ontsnappen door opdrachten uit te voeren. Daarnaast is het belangrijk onderweg zoveel mogelijk sleutelwoorden te verzamelen. Elke sleutelwoord levert bonuspunten op. En het team met de meeste punten wint het spel.

Bedrijfsuitje The Big Escape


De escapezones

De opdrachten die uitgevoerd moeten worden om uit de escapezones te ontsnappen zijn verschillend van opzet. Er zijn zoek-, puzzel- en doe-opdrachten. Enkele voorbeelden van opdrachten, zijn:

The Cube
Een zwarte kubus met witte cijfers. Maar welk cijfer heb je nodig?

The Tag
In de zone hangt een metalen plaatje. Op het plaatje staat een code. Maar wat betekent die code?

Bedrijfsuitje The Big Escape

Seven
Gewoon de zevende zone? Of toch niet zo gewoon?

The Billboard
Een poster met letters, heel veel letters. Maar waarvoor? En er is meer....


De sleutelwoorden

Het ontsnappen uit de zones is niet de enige opdracht. Op allerlei plekken zijn geheime sleutelwoorden verstopt. Die woorden leveren bonuspunten op. Die heb je nodig om het spel te kunnen winnen.

Bedrijfsuitje The Big Escape


De Winnaars

Aan het eind van het spel, verzamelen de deelnemers op de eindlocatie. Hier wordt bepaald welk team The Big Escape het beste heeft gespeeld. Voor hen is er een trofee en mooie prijs. Voor de teams die het spel wat minder goed hebben gespeeld, is er een leuk aandenken.

Kenmerken

origineel, leuk en inventief
ideaal voor teambuilding
competitie (met een winnaar)
in de stad (citygame)
in de natuur (outdoorgame)

Tijdsduur

2,5 - 3 uur

Inclusief

 • Begeleiding en instructie
 • Prijsuitreiking
 • Prijs voor het winnende team
 • Aandenken voor alle deelnemers

  Bedrijfsuitje The Big Escape

  Locaties

  We spelen The Big Escape op onze vaste locaties. Dit zijn:

  Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Den Bosch, Deventer, Doetinchem, Eindhoven, Gorinchem, Gouda, Harderwijk, Naarden, Nijmegen, Utrecht, Venlo, Wageningen en Zwolle.

  En verder in elke andere plaats in Nederland, zoals:

  Amsterdam - Rotterdam - Den Haag - Tilburg - Groningen - Almere - Breda - Enschede - Haarlem - Zaandam - Zoetermeer - Maastricht - Leiden - Dordrecht - Ede - Emmen - Delft - Leeuwarden - Alkmaar - Sittard-Geleen - Helmond - Heerlen - Hilversum - Oss - Amstelveen - Hengelo - Purmerend - Roosendaal - Schiedam - Lelystad - Alphen aan den Rijn - Leidschendam-Voorburg - Almelo - Spijkenisse - Hoorn - Gouda - Vlaardingen - Assen - Bergen op Zoom - Capelle aan den IJssel - Veenendaal - Katwijk - Zeist - Nieuwegein - Roermond - Den Helder - Hoogeveen - Terneuzen - Middelburg - Zutphen - Steenwijk - Meppel - Venray - etc.

  Bedrijfsuitje The Big Escape

  Prijzen

  € 27,50 per persoon - vaste locaties
  € 32,50 per persoon - andere locaties

  We hebben geen minimum aantal deelnemers. Wel rekenen we een minimum bedrag. Voor The Big Escape is dat op onze vaste locaties 395 euro. Op de overige locaties is het minimumbedrag afhankelijk van de afstand tot Wageningen. Alle bedragen zijn excl. BTW. Voor privé-personen (families e.d.) zijn de bedragen echter incl. BTW.

  Waarom JaTi?

  JaTi is de specialist in outdoorgames en citygames van Nederland. Als je het leuk lijkt om een outdoorgame te doen, dan ben je bij JaTi aan het juiste adres. We zorgen voor een goede uitleg en een gezellige sfeer maar vooral ook voor een ijzersterk programma. Het maken van speurtochten met uitdagende opdrachten is onze specialiteit. We hebben een aantal van Nederlands populairste speurtochten gemaakt. En het beste van onze routes, puzzels, raadsels en technieken is verwerkt in The Big Escape.

  Klik HIER voor referenties en reacties.

  Folder

     onze folder (pdf)

 •  

    JaTi voor GPS bedrijfsuitjes, GPS routes en GPS verhuur     
      webdesign door walla walla  
    JaTi is vermeld op:  
  <!--Begin Walla Walla webdesign pagina voor oude browsers--> <font face="verdana,arial,helvetica" color="#000066" size="5"> JaTi - voor recreatie met de GPS ( geocaching en GPS - routes ) <br><br> <font face="verdana,arial,helvetica" color="#000066" size="2"> Sinds een paar jaar is GPS populair bij recreanten. En deze populariteit neemt snel toe. Een GPS wordt door recreanten veel gebruikt om hun route te bepalen en voor geocaching (schatzoeken). We zetten GPS routes en geocaches uit voor iedereen die daar belangstelling voor heeft. Ook verkoopt en verhuurt JaTi GPS'en en organiseert zij speciale bedrijfsuitjes en GPS events."> <br><br> Trefwoorden: jati, gps, bedrijfsuitje, bedrijfsuitjes, cache, geocache, geocaching, route, routes, familiefeest, familiefeesten, personeelsuitje, personeelsuitjes, personeelsfeest, groepsuitje, groepsuitjes, personeelsfeesten, kinderfeestje, kinderfeestjes, verjaardagsfeestje, verjaardagsfeestjes, verhuur